Meteen naar de inhoud

“Kaatje Jans dé delicatessenwinkel in het zuiden van Nederland!”

Franchise

Kaatje Jans is dé winkelformule in het zuiden van Nederland en richt zich veelal op de verkoop van verse delicatessen, kaas, vleeswaren & wijn. Kenmerken van het assortiment zijn versheid & kwaliteit. Veel van de producten worden onder eigen naam en label verkocht.

logo-kaatjejans-zwart

De winkelformule staat voor kwaliteit en innovatie van zowel product als de uitstraling. In de winkel komen de open sfeer, gastvrijheid en vakmanschap samen om het optimale winkelgenot te creëren voor de consument. 
Inmiddels is Kaatje Jans uitgegroeid tot een begrip en zijn we trots op alle 21 winkels die zich bij onze familie hebben aangesloten.

De organisatie achter de Kaatje Jans winkels wordt gevormd door VBVers BV. VBVers is de groothandel waar de Kaatje Jans winkels een groot gedeelte van hun assortiment betrekken. 

Naast de functie van groothandel heeft VBVers ook als taak de winkels te ondersteunen op alle mogelijke terreinen. Het basisprincipe van de Kaatje Jans organisatie is franchise, toch kiezen we bewust voor het woord samenwerking omdat dát nu juist het fundament voor de Kaatje Jans winkelformule
vormt.

Ben jij toe aan een nieuwe stap? En ben je enthousiast om tot onze familie toe te treden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!